Opći uvjeti korištenja

OPĆI UVJETI

 

Trgovac je OmoLab, obrt za vizualne komunikacije, Starčevićeva 7, 21000 Split koji svoje proizvode prodaje putem web shopa na internetskoj domeni OmoGallery.com.

 

Kupac proizvoda je posjetitelj web shopa koji odabere barem jedan proizvod, ubaci ga u košaricu, plati e-bankingom, općom uplatnicom ili Pay-palom i pošalje narudžbu trgovcu.

 

Slike i opisi pojedinih proizvoda dobiveni su od proizvođača/dobavljača ili preuzeti s interneta i ne moraju nužno biti istovjetni proizvodima. OmoGallery web shop nastoji što točnije navesti karakteristike proizvoda. Zadržavamo pravo pogreške u opisu i slikama proizvoda. Cijene i uvjeti plaćanja vrijede isključivo u trenutku narudžbe i/ili plaćanja i mogu se promijeniti bez prethodne najave.

 

Valuta je hrvatska kuna (HRK).

OmoLab, obrt za vizualne komunikacije nije u sustavu PDV-a.

 

NARUČIVANJE

 

Proizvodi se naručuju putem košarice i neopozivi su. U slučaju da trgovac nije u mogućnosti isporučiti proizvod zato što naručenog proizvoda nema na zalihi ili ga nije više moguće naručiti od dobavljača, trgovac će pismeno obavijestiti kupca koji može otkazati narudžbu ili eventualno prihvatiti novi rok isporuke. Odluči li se kupac otkazati narudžbu, trgovac će

kupcu vratiti uplaćen novac što je prije moguće, a najkasnije u roku od 30 dana od kada je nastupilo zakašnjenje. Ako kupac odbije primiti ispravnu i neoštećenu robu koju je naručio, trgovac ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih manipulativnih troškova vezanih uz isporuku.

 

NAČINI PLAĆANJA

 

Naručene proizvode kupac može platiti na jedan od sljedećih načina: Paypal-om, e-bankingom, općom uplatnicom.

 

Nakon ispravno popunjene narudžbenice trgovac kupcu dostavlja potvrdu narudžbe na email adresu koju je kupac definirao prilikom registracije.

 

U slučaju da kupac robu namjerava platiti e-bankingom, rok za uplatu je 3 dana. Nakon tog roka trgovac ne može garantirati stanje skladišta i dobavljivost naručenih artikala. Obrada narudžbe počinje teći od trenutka vidljivosti uplate na našem računu. Ako je uplata uslijedila nakon roka, a roba je raspoloživa, pokreće se postupak dostave. Ako roba nije raspoloživa, pristupa se povratu preplaćenih sredstava (uvećanih za zakonske kamate po kamatnoj stopi poslovne banke kod koje vodi transakcijski račun) u roku od najviše 30 dana od dana uplate.

 

 

DOSTAVA

 

Dostava naručenih proizvoda besplatna je za područje Republike Hrvatske, bez obzira na količinu i vrstu naručenog!

 

Naručeni proizvodi isporučuju se putem ugovorene kurirske službe ili na drugi način koji može dogovoriti OmoLab, obrt za vizualne komunikacije. Isporuka naručene robe traje od 3 – 5 radnih dana od potvrde ili uplate sredstava, osim ako adresa naručitelja nije na specifičnim dostavnim mjestima kao što su Jadranski otoci ili slična teže pristupačna mjesta dostave. U tome slučaju kupac direktno s operaterom dogovora točan datum isporuke, ovisno o rasporedu dostave robe na takva mjesta od strane ugovorene kurirske službe. Ako od kurirske službe dobijete obavijest o prispijeću pošiljke, dužni ste ih kontaktirati telefonski i dogovoriti primopredaju pošiljke. Prilikom odabira robe i odabira isporuke, kupac je dužan navesti točnu adresu i broj telefona radi pravodobne isporuke ili pravodobnog informiranja o isporuci.

 

POVRAT ROBE

 

Kupljenu robu koja nije korištena imate pravo vratiti u roku 7 dana od dana primitka. Uvjete povrata robe dogovarate s operaterom kojemu morate obrazložiti razloge za povrat robe. Povrat robe obavlja isključivo kurirska služba dobavljača robe i kupac ne može izvršiti povrat robe ni na koji način koji uvjetuje dobavljačevo plaćanje troška povrata robe od strane druge kurirske službe ili pošte. Takve povrate robe kupac obavlja o svome trošku, a dobavljač ne snosi odgovornost za kvalitetu i količinu tako vraćene robe. Artikli koji se vraćaju dobavljaču moraju biti neoštećeni, ispravni i zapakirani u originalnu ambalažu u kojoj su i pristigli do kupca.

Ako u zamjenu za vraćeni artikl naručujete isti u većoj ili manjoj konfekcijskoj veličini, artikl ćemo zamijeniti bez troškova naplate.

 

 

REKLAMACIJE

 

Ako kupac nije zadovoljan/na robom kupljenom u OmoGallery online shopu ima pravo na reklamaciju u zakonskom roku. Reklamaciju nam pošaljite na e-mail s naslovom REKLAMACIJA PO NARUDŽBI (Br.narudžbe) na info@omolab.com.

 

U slučaju reklamacije kupac nam je dužan vratiti proizvod u dogovorenom roku. Reklamaciju ćemo smatrati valjanom ako pregledom proizvoda utvrdimo da odgovara uvjetima za reklamaciju sukladno Zakonu o obveznim odnosima i Zakonu o zaštiti potrošača. U tom slučaju ćemo u roku od 15 dana od primitka valjane reklamacije zamijeniti proizvod ili vratiti cjelokupan plaćeni iznos.

Updating…
  • Nema proizvoda u košarici